مودی، معاون بازرگانی شرکت ملاردشیر، اعلام کرد: "عملیات خرید تفاله چغندر، توسط واحد بازرگانی شرکت ملاردشیر، در راستای کاهش بهای تمام شده تولیدات، انجام شد."
این روند مستمر، نقشی کلیدی در بهبود کیفیت خوراک دام ایفا کرده و با ایجاد تعادل در فرآیند تغذیه، به ثبات تولید و افزایش بازدهی در مجموعه کمک میکند.
تفاله چغندر، به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی، نه تنها به بهبود کیفیت خوراک دام کمک میکند، بلکه با کاهش هزینه های خرید مواد اولیه، بهره وری اقتصادی را نیز افزایش می دهد.
همچنین میزان بالای فیبر در تفاله چغندر باعث میشود که هضم غذا برای دام راحت تر انجام شده و از بروز یبوست جلوگیری شود. با این حال، مصرف بیش از حد آن ممکن است منجر به اسهال شود، چرا که این محصول خاصیت ملینی دارد. علاوه بر این، تفاله چغندر حاوی سلولز است که در شکمبه دام ثبات و پایداری ایجاد میکند و به فرآیند هضم کمک میکند.