خانی، مسئول تأسیسات شرکت ملاردشیر، اعلام کرد: عملیات سرویس مشعل بویلر پاستور گوساله دانی انجام شد."
مشعل، انرژی گرمایی حاصل از سوختن مواد سوختی را به انرژی بخار تبدیل میکند. بخار تولید شده در فشارها و دماهای متفاوت، برای پاستور کردن شیر به کار می رود.
دستگاه پاستورکردن شیر با بخار در دو حالت خودکار و نیمه خودکار طراحی شده است که نیاز به نظارت مداوم را کاهش می دهد و تمامی عملیات های پاستوریزاسیون را به طور خودکار انجام می دهد.
فواید پاستور کردن شیر با بخار:
1. دوام و تازگی شیر: این روش به افزایش عمر مفید شیر کمک می کند و آن را در برابر گندیدگی و خرابی مقاوم تر می سازد.
2. خالص شدن شیر: میکروب زدایی به تولید شیری با کیفیت بالا و بدون املاح مضر کمک می کند.
3. حفظ طعم و بوی شیر: فرآیند پاستوریزاسیون باعث از بین رفتن باکتری ها می شود بدون آنکه طعم و بوی شیر تغییر کند.