میثم امیرحسینی، مدیرعامل شرکت کشاورزی و دامپروری ملارد شیر در سرکشی و بازدیدهای دورهای از مجموعه ، در جهت افزایش عملکرد، صرفه جویی در مصرف آب و بهبود فرآیند شیردوشی، دستورالعمل های زیر را ابلاغ نمودند:
صرفه جویی در مصرف آب: با توجه به کمبود منابع آبی زیرزمینی و شروع فصل گرما، صرفه جویی در مصرف آب در تمامی بخشها، بهویژه بخش تولید، باید در اولویت پرسنل قرار گیرد.
محوطه سازی و رنگ آمیزی: معاونت توسعه موظف است محوطه سازی و رنگ آمیزی محوطه را در دستور کار خود قرار دهد.
تفکیک فاضلاب: طرح تفکیک فاضلاب ها، در اسرع وقت، توسط معاونت توسعه تکمیل و برای اجرا ارائه شود.
بهبود فرآیند شیردوشی: مدیر تولید، با همکاری بخش های بازرگانی، توسعه و مالی، باید در جهت بهبود فرآیندهای موجود و ارتقاء بهره وری دستگاه های شیردوشی اقدام نماید.