واردات 102 تن پودر چربی از اندونزی با بهای خرید 34 درصد کمتر نسبت به دوره قبلی توسط شرکت ملاردشیر

واردات 102 تن پودر چربی از اندونزی با بهای خرید 34 درصد کمتر نسبت به دوره قبلی توسط شرکت ملاردشیر

مودی، معاون بازرگانی شرکت ملاردشیر، اعلام کرد:
«در راستای تأمین پایدار مواد اولیه و ارتقای بهره‌وری خطوط تولید، شرکت ملاردشیر اقدام به واردات 102 تن پودر چربی از کشور اندونزی کرده است. این واردات با قیمتی معادل 34 درصد کمتر از خریدهای پیشین تأمین شده که نقش بسزایی در کاهش هزینه‌ های تولید و افزایش بهره‌ وری و حاشیه سود شرکت خواهد داشت.»

وی با اشاره به اهمیت این اقدام افزود:
«پودر چربی یکی از مواد استراتژیک در صنعت دامپروری محسوب می‌شود که تأثیر مستقیم بر کیفیت جیره غذایی دام و افزایش راندمان تولید شیر دارد. واردات این محصول با مدیریت بهینه منابع و مذاکرات مؤثر تجاری، ضمن کاهش چشمگیر هزینه‌ها، به سودآوری بیشتر شرکت منجر خواهد شد.»

مودی تأکید کرد:
«ملاردشیر در مسیر توسعه پایدار، علاوه بر افزایش ظرفیت‌های تولید داخلی، سیاست فعالانه‌ای در حوزه تأمین مواد اولیه از منابع معتبر بین‌المللی دنبال می‌کند تا بتواند با تضمین کیفیت و مدیریت هدفمند هزینه‌ها، جایگاه رقابتی خود را در بازار داخلی و خارجی تقویت کند.»

مزایای واردات اخیر برای شرکت ملاردشیر:

1. تأمین پایدار مواد اولیه

2. بهبود کیفیت جیره غذایی دام

3. افزایش راندمان تولید شیر

4. کاهش 34 درصدی هزینه خرید نسبت به دفعات پیشین

5. تقویت توان رقابتی در بازار داخلی و بین‌المللی