ملارد شیر در سال 1403 با افزایش 9 درصدی تولید شیر خام نسبت به سال قبل، به یک دستاورد چشمگیر دست یافت. این موفقیت مرهون عوامل زیر است:
بهبود کیفیت خوراک دام: استفاده از بهترین نهادهها و فرمولاسیون بهینه خوراک.
ارتقاء سطح سلامت گله: اجرای برنامههای پیشگیرانه و درمانی مؤثر.
بهبود شرایط نگهداری: بهینهسازی محیط نگهداری و ارتقاء رفاه دامها.
مدیریت کارآمد منابع: استفاده بهینه از منابع و کاهش هزینهها.
افزایش تولید شیر خام، به عنوان محصول اصلی شرکت، تأثیر مستقیمی بر افزایش درآمد و سودآوری خواهد داشت و ارزش سهام ملاردشیر را برای سهامداران محترم افزایش میدهد.