در نیمه نخست فروردین ماه 1404، سرانه تولید شیر در شرکت کشاورزی و دامپروری ملاردشیر، 11.5 درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته، افزایش یافت .
این رشد عملکردی در شاخص سرانه تولید، حاصل پیاده سازی الگوی دقیق تر مدیریت گله بر اساس داده محوری، بازنگری در برنامه های تغذیه ای با تأکید بر بالانس ریزمغذی ها، و ارتقای استانداردهای زیستی دام با تکیه بر پایش های مستمر سلامت و رفاه دام بوده است.
همچنین، استفاده هدفمند از اصلاح نژادهای عملکردمحور، بهره برداری از نرم افزارهای هوشمند مدیریت تولید و تغذیه، و کنترل دقیق شاخص های تنش زای محیطی از دیگر عواملی است که در دستیابی به این میزان از افزایش سرانه تولید نقش مؤثر داشته اند.