در نیمه نخست فروردین ماه 1404، میزان تولید شیر در شرکت کشاورزی و دامپروری ملاردشیر با افزایش 17 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه شد.
این رشد قابل توجه در تولید، نتیجه بهکارگیری رویکردهای نوین در مدیریت بهره برداری، اصلاح فرآیندهای شیردوشی با تمرکز بر کاهش استرس های محیطی و ارتقای شاخص های سلامت دام بر پایه تحلیل های روزآمد دامپزشکی و تغذیه ای بوده است.
بهینه سازی فلوچارت های تولید، بازنگری در استراتژی های زمان بندی خوراک دهی و استراحت، از دیگر اقداماتی بوده که زمینه ساز افزایش بهره وری تولیدی در این بازه زمانی شده اند.