عملیات بهسازی مشعل پاستور گوساله‌ دانی در شرکت ملاردشیر  

عملیات بهسازی مشعل پاستور گوساله‌ دانی در شرکت ملاردشیر  

خانی، مسئول فنی و تأسیسات شرکت، اعلام کرد: «با هدف حفظ عملکرد بهینه و ایمنی سیستم‌ های پاستوریزاسیون، عملیات بهسازی سرویس مشعل پاستور گوساله‌ دانی در شرکت ملاردشیر توسط واحد تأسیسات، انجام شد.»

 

دستگاه پاستوریزه‌ کننده شیر با بخار در دو حالت خودکار و نیمه‌ خودکار طراحی شده است. این سیستم علاوه بر کاهش نیاز به نظارت مداوم، تمامی عملیات‌ های پاستوریزاسیون را به‌طور خودکار انجام می‌دهد. به‌وسیله این دستگاه، فرآیند پاستوریزاسیون به‌طور دقیق و با کیفیت بالا انجام می‌شود.

 

فواید پاستور کردن شیر با بخار:

✅ دوام و تازگی شیر: پاستور کردن شیر به‌ وسیله بخار باعث افزایش عمر مفید شیر و مقاوم‌ تر شدن آن در برابر گندیدگی و خرابی می‌شود.
✅ خالص شدن شیر: این فرآیند میکروب‌ زدایی مؤثر انجام داده و به تولید شیری با کیفیت بالا و عاری از املاح مضر کمک می‌کند.
✅ حفظ طعم و بوی شیر:
پاستور کردن با بخار با از بین بردن باکتری‌ ها، طعم و بوی شیر را حفظ کرده و آن را بدون تغییر نگه می‌دارد.

 

عملیات بهسازی مشعل پاستور گوساله‌ دانی در شرکت ملاردشیر