مذاکره با معاون اجرایی رئیس جمهور برای حمایت از احداث دامداری در شهرستان ملایر**تمدید مناقصه تامین مصالح و اجرای عملیات کفسازی سوله 300 راسی گاو شیری**آگهی مناقصه تامین مصالح و اجرای عملیات کف سازی سالن 300 راسی گاو شیری دامداری شرکت ملارد شیر**یادگارمجتبی میزد عمویش را صدا، در میان قتلگه شد دست او از تن جدا. شور حسینی کارکنان شرکت ملاردشیر در پنجمین روز از محرم 1402**ای حر تو از این پیش تر بودی حسینی، حتی تو در صلب پدر بودی حسینی. حال و هوای چهارمین روز از محرم 1402 در شرکت ملاردشیر
دام – شرکت کشاورزی و دامپروری ملارد شیر

گوشت گاو

 گوشت گاو، یکی از رایج ترین گوشت هاست که از بدن گاو به دست می آید. این نوع گوشت، در بسیاری از کشورها برای تهیه انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. البته گاو نر در مقایسه با گاو ماده، گوشت لذیذتری دارد؛ اما گاو ماده اغلب برای اهداف دیگری مثل تولید مثل پرورش داده می شود. البته استفاده از بدن گاو فقط محدود به گوشت آن نیست و از سایر بخش ها مثل جگر سیاه، شیردان، سیرابی، زبان و مغز گاو نیز می توان خوراکی های لذیذی تهیه کرد.

خصوصیات گوشت گاو

البته این گاوها وقتی سنشان افزایش یافته و به اصطلاح پیر می شوند، قدرت تولید مثلشان کاهش می یابد. از این رو کشتار شده و برای تهیه انواع غذاها استفاده می شوند. لازم به ذکر است که گوشت حاصله در این حالت کمی زبر و سفت شده و برای استفاده بهتر، آن را ابتدا چرخ کرده و سپس استفاده می کنند. یکی از معروف ترین غذاهای جهانی که به این شیوه و با این نوع گوشت تهیه می شود، همبرگر نام دارد. گوساله های جوان، در مقایسه با گاوهای پیر، گوشت لطیف تر، بهتر و زمان طبخ کوتاه تر و کاربرد متنوع تری دارند.

برترین تولید کنندگان گوشت گاو

علاوه بر سن گاو، یکی دیگر از معیارهای مهم و تأثیر گذار در طعم گوشت، میزان چربی است. با افزایش میزان چربی، طعم گوشت بهتر شده و به اصطلاح آبدار می شود. گوشت گاو در بسیاری از کشورها به وفور تولید شده و مورد استفاده قرار می گیرد.